REKO-ring Röstånga onsdag 28/4 kl 17.00-17.30 på parkeringen mellan ICA och Gästis
KornKultur – ditt lokala mikrobageri och småskaliga grönsaksodling i Tibbaröd, Röstånga.
Varje vecka erbjuds hantverksbakat bröd och närodlade grönsaker i säsong. (Obs; brödsortimentet varieras varje vecka!)
- Ett ljust surdegsbröd bakat på äldre vetesorter 50 kr – ett långjäst formbröd som är underbart att rosta. Detta ger ett bröd som är snällt mot magen då det har ett svagare och lägre innehåll av gluten.
Brödet innehåller: Siktat mjöl av SPELT (DINKEL), vatten, mjöl av EMMER, havssalt, surdeg av RÅG och en gnutta rapsolja till formen.
Svenskt ekologiskt dinkelmjöl. Emmervete ekologiskt odlat och malt på Värpinge Gård, Lund
Beställ genom att maila till info@kornkultur.se senast tisdag kl 18. Skriv vad och hur mycket du önskar köpa. Efter bekräftad beställning betalar du med swish till 123 22 825 98, ange beställd vara och namn på beställaren. Meddela vid beställning om kvitto önskas.
Lämna ett svar