Hantverksbakat ~Lokalt ~Traditionellt ~Surdeg ~Naturliga råvaror
~Pain Rustique

Mitt på den Skånska landsbygden ligger KornKulturs mikrobageri.

Bröden annonseras och förbokas via hemsidan, facebook eller instagram och utlämning sker i dagsläget en gång per vecka i Röstånga, Skåne.

Annonsering sker på måndagar. Det är olika bröd varje vecka. Ungefär var tredje vecka är det ett grovt bröd och däremellan är det två ljusare. Flera bröd bakas på äldre typer av spannmål så kallade Kultursorter. In emellan bakas det mer säsongsbetonade bröd så som äppelbröd och vörtbröd. Allt mjöl och spannmål är svenskt, övriga ingredienser är så lokala som möjligt. Flera av ingredienserna är ekologiska.

Välkommen med din brödbeställning!

Kontakt via mail info@kornkultur.se eller via KornKultur på Instagram eller Facebook.

Foto & copyright Lovisa Andersson