Förutom goda bröd erbjuds också bullar, kakor med mera. Allt bakat på riktigt smör, socker, ohomogeniserad mjölk, gärna fullkornsmjöl och inga onödiga tillsatser.
Nybakade kanelbullar – 23 kr styck
Bakade på: VETEmjöl, MJÖLK, SMÖR, Socker, Jäst, KANEL, kardemumma, ÄGG, pärlsocker, havssalt.
Bakade på ohomogensierad mjölk och riktigt smör. Svenskt ekologiskt spannmål.
Saffranskatter
En lyxig och julig vetelängd fylld med saffran, mandelmassa och kanel.
Innehåll: VETEmjöl, MJÖLK, SMÖR, MANDELmassa, socker, jäst, kanel, havssalt, saffran, ÄGG, pärlsocker
Bakade på riktigt smör och mjölken kommer från Gunnarödsgård
Luftig sockerkaka med kulturspannmål 75 kr
En luftig sockerkaka bakad på ett finmalt fullkornsmjöl av kulturspannmål. Kakan får en fin lite nötig smak av spannmålets inneboende goda och unika smak.
Innehåll: socker, fullkornsmjöl av kulturVETE, SMÖR, ÄGG, rapsolja, bakpulver
Mjuk kaka med frukt eller bär
En mjukseg kaka bakad på mjöl av kulturspannmålet Ölandsvete.
Innehåll: socker, fullkornsmjöl av ÖlandsVETE, ÄGG, SMÖR, rapsolja
Smaksatt med exempelvis: nyskördad rabarber från egna odlingar, nyskördade svarta och röda vinbär från egna odlingar, svenska äpplen.
Alla småkakor – 30 kr för 4 stycken
Kulturkakor
En småkaka bakad på kulturspannmål, riktigt smör och socker. Fullkornsmjölet bidrar med en härlig lite nötig smak.
Innehåll: Fullkornsmjöl av kulturVETE, socker, SMÖR, ÄGG, rapsolja
Hallongrottor
En småkaka bakad på kulturspannmålet Dinkel och färska hallon
Bakade på: fullkornsmjöl av DinkelVETE, socker, SMÖR, ÄGG, rapsolja, färska hallon
Kardemummaskorpor
Bakade på: ÖlandsVETEmjöl, socker, SMÖR, ÄGG, rapsolja, kardemumma
Saltstänkta ingefärskakor
En småkaka bakad på ingefära, havssalt och ett virvelmalt fullkornsmjöl av Dalalantvete
Innehåll: fullkornsmjöl av DalaLantVETE, socker, SMÖR, rapsolja, ingefära, bakpulver, havssalt.
Havredrömmar
En spröd småkaka bakad på havre
och riktigt smör.
Ingredienser: HAVREgryn, socker,
SMÖR, kakao, hjorthornsalt.
Fullkornspepparkakor
Bakade på stenmalt Ölandsvete och klassiska pepparkakskryddor.
Surdegsknäckebröd – 40 kr
Ett tunt och sprött knäckebröd jäst på surdeg och bakat på 100% fullkornsmjöl från vete och råg.
Innehåll: fullkornsmjöl av RÅG, vatten, fullkornsmjöl av VETE, surdeg av RÅG, havssalt.
Deg till surdegspizza – 32 kr för en deg lagom till en pizza.
Levereras bak-klara men går också utmärkt att förvara i kylen i ett dygn.
Innehåll: VETEmjöl, surdeg av RÅG, vatten, rapsolja, havssalt
Foto och copyright Lovisa Andersson