Förutom goda bröd erbjuds också bullar, kakor med mera. Allt bakat på riktigt smör, socker, ohomogeniserad mjölk, gärna fullkornsmjöl och inga onödiga tillsatser.

Nybakade kanelbullar – 23 kr styck

Bakade på: VETEmjöl, MJÖLK, SMÖR, Socker, Jäst, KANEL, kardemumma, ÄGG, pärlsocker, havssalt.

Bakade på ohomogensierad mjölk och riktigt smör. Svenskt ekologiskt spannmål.

Kanelbullar

Saffranskatter

En lyxig och julig vetelängd fylld med saffran, mandelmassa och kanel.

Innehåll: VETEmjöl, MJÖLK, SMÖR, MANDELmassa, socker, jäst, kanel, havssalt, saffran, ÄGG, pärlsocker                                                    

Bakade på riktigt smör och mjölken kommer från Gunnarödsgård   

Saffranskatter med mandelmassa och kanel

Luftig sockerkaka med kulturspannmål 75 kr

En luftig sockerkaka bakad på ett finmalt fullkornsmjöl av kulturspannmål. Kakan får en fin lite nötig smak av spannmålets inneboende goda och unika smak.

Innehåll: socker, fullkornsmjöl av kulturVETE, SMÖR, ÄGG, rapsolja, bakpulver

Mjuk kaka med frukt eller bär

En mjukseg kaka bakad på mjöl av kulturspannmålet Ölandsvete.

Innehåll: socker, fullkornsmjöl av ÖlandsVETE, ÄGG, SMÖR, rapsolja

Smaksatt med exempelvis: nyskördad rabarber från egna odlingar, nyskördade svarta och röda vinbär från egna odlingar, svenska äpplen.

Rabarberkaka

Alla småkakor – 30 kr för 4 stycken

Kulturkakor

En småkaka bakad på kulturspannmål, riktigt smör och socker. Fullkornsmjölet bidrar med en härlig lite nötig smak.

Innehåll: Fullkornsmjöl av kulturVETE, socker, SMÖR, ÄGG, rapsolja

Hallongrottor

En småkaka bakad på kulturspannmålet Dinkel och färska hallon

Bakade på: fullkornsmjöl av DinkelVETE, socker, SMÖR, ÄGG, rapsolja, färska hallon

Kardemummaskorpor

Bakade på: ÖlandsVETEmjöl, socker, SMÖR, ÄGG, rapsolja, kardemumma

Kardemummaskorpor

Saltstänkta ingefärskakor

En småkaka bakad på ingefära, havssalt och ett virvelmalt fullkornsmjöl av Dalalantvete

Innehåll: fullkornsmjöl av DalaLantVETE, socker, SMÖR, rapsolja, ingefära, bakpulver, havssalt.

Havredrömmar

En spröd småkaka bakad på havre
och riktigt smör.

Ingredienser: HAVREgryn, socker,
SMÖR, kakao, hjorthornsalt.

Fullkornspepparkakor

Bakade på stenmalt Ölandsvete och klassiska pepparkakskryddor.

Surdegsknäckebröd – 40 kr

Ett tunt och sprött knäckebröd jäst på surdeg och bakat på 100% fullkornsmjöl från vete och råg.

Innehåll: fullkornsmjöl av RÅG, vatten, fullkornsmjöl av VETE, surdeg av RÅG, havssalt.

Deg till surdegspizza – 32 kr för en deg lagom till en pizza.

Levereras bak-klara men går också utmärkt att förvara i kylen i ett dygn.

Innehåll: VETEmjöl, surdeg av RÅG, vatten, rapsolja, havssalt

Baka din egen surdegspizza!

Foto och copyright Lovisa Andersson