Veckans bröd:
*Ett ljust surdegsbröd som fått jäsa under lång tid med en liten tillsats av surdeg samt ett fint stenmalt fullkornsvetemjöl – 40 kr
Brödet innehåller: VETEmjöl, vatten, Fullkornsmjöl av VETE, havssalt, surdeg av RÅG och en gnutta rapsolja till formen.
Veckans grönt:
*Mix Grönkål och svartkål – ett knippe 20 kr (ca 8 blad)
God rå i sallader eller tillagad.
I bageriet används ekologiska ingredienser och grönsakerna är odlade utan bekämpningsmedel.
Beställ genom att skicka ett mail till info@kornkultur.se. Skriv vad och hur mycket du önskar köpa samt vid vilken utlämning. Du betalar på plats genom swish eller kontant. Utlämning sker:
– ONSDAGEN den 25 november kl 17.00-17.30 på Billingevägen 11 i Röstånga (utanför Sababa).
– TORSDAGEN den 26 november kl 18.30 på Röstångavägen 26 i Billinge (utanför Loppis Brygghuset).
Lämna ett svar