Ett ljust surdegsbröd bakat på äldre vetesorter 50 kr – ett långjäst formbröd som är underbart att rosta. Detta ger ett bröd som är snällt mot magen då det har ett svagare och lägre innehåll av gluten.

Brödet innehåller: Siktat mjöl av SPELT (DINKEL), vatten, mjöl av EMMER, havssalt, surdeg av RÅG och en gnutta rapsolja till formen.

  • Kardemummaskorpor – 25 kr för 6 stycken

Bakade på: ÖlandsVETEmjöl, socker, SMÖR, ÄGG, rapsolja, kardemumma

Deg till surdegspizza – 25 kr för en deg lagom till en pizza.

Levereras bak-klara men går också utmärkt att förvara i kylen i ett dygn.

Innehåll: VETEmjöl, surdeg av RÅG, vatten, rapsolja, havssalt

  • Svartkål/grönkål – 20 kr knippet

Välj själv; bara grönkål, bara svartkål eller en mix av båda

  • Potatis – 20 kr för 1 kg
  • Purpurbönor – 20 kr för 250 g
  • Palsternacka – 30 kr för 500 g
  • Rosenskära – minst 5 stjälkar för 40 kr
  • Solros – 15 kr styck
  • Musselsquash – 60 kr/kg

Grönsakerna är nyskördade och bör sköljas före förtäring.

Utlämning sker på onsdag kl. 17-17.30 i REKO-ringen i Röstånga alternativt efter överenskommelse. Beställ genom att skicka ett mail till info@kornkultur.se senast tisdag kl 14. Skriv vad och hur mycket du önskar köpa. Efter bekräftad beställning betalar du med swish till 123 22 825 98, ange beställd vara och namn på beställaren. Meddela vid beställning om kvitto önskas.