• Ett mellangrovt surdegsbröd bakat med fullkornsmjöl av Råg och hela kärnor av spannmålet Korn. – 50 kr

” Spannmålet Korn är fullpackat med nyttigheter. Det har ett högt innehåll av vattenlösliga fibrer som resulterar i en långsam blodsockerhöjning.”

Brödet innehåller: VETEmjöl, vatten, surdeg av RÅG, hela kärnor av KORN, fullkornsmjöl av RÅG, havssalt.

  • Ett ljust surdegsbröd bakat på äldre vetesorter 50 kr – ett långjäst formbröd som är underbart att rosta. Detta ger ett bröd som är snällt mot magen då det har ett svagare och lägre innehåll av gluten.

Brödet innehåller: Siktat mjöl av SPELT (DINKEL), vatten, mjöl av EMMER, havssalt, surdeg av RÅG och en gnutta rapsolja till formen.

Svenskt ekologiskt dinkelmjöl. Emmervete ekologiskt odlat på Värpinge Gård, Lund

•                    Deg till surdegspizza – 25 kr för en deg lagom till en pizza.

Levereras bak-klara men går också utmärkt att förvara i kylen i ett dygn.

Innehåll: VETEmjöl, surdeg av RÅG, vatten, rapsolja, havssalt

Svenskt ekologiskt spannmål.

Utlämning sker på onsdag kl. 17-17.30 i REKO-ringen i Röstånga alternativt efter överenskommelse. Beställ genom att skicka ett mail till info@kornkultur.se senast tisdag kl 14. Skriv vad och hur mycket du önskar köpa. Efter bekräftad beställning betalar du med swish till 123 22 825 98, ange beställd vara och namn på beställaren. Meddela vid beställning om kvitto önskas.